Geen categorie

Contract is getekend!

Allereerst welkom op mijn blog. Joriendevries.nl
Mensen die mij al kennen, weten misschien van mijn verhalen op mijn vorige blog, over mijn ziekteperiode of lekkere gerechten om te maken. Als hier vraag na is, wil ik dat ook best hier delen. Deze site is vooral om een kijkje te geven in de lancering van mijn allereerste boek, samen met Jessica Mencke (illustrator)

Ik stel aan jullie voor : Wurmpie de worm.

Wurmpie de worm, wordt een prentenboek speciaal voor kindjes vanaf 2 jaar. Ik heb het verhaal geschreven en opgestuurd, omdat ik heel graag mijn dochter iets tastbaars wilde achterlaten. Ik hoop dat na de positieve scan, ik het wellicht ooit zelf aan haar kind mag geven. Mijn eerste exemplaar, draag ik dan ook heel graag aan haar op. We zullen hem lezen tot ze het zat is 😉

Op dit moment zit het boek in de herschrijf-fase en worden de illustraties uitgewerkt in kleur. Een heel proces met een strakke deadline. Op 26 februari heb ik het contract getekend bij uitgeverij Boekscout. Zij brengen boeken uit volgens Printing On Demand. Wat inhoudt dat het boek gedrukt wordt op het moment dat het besteld is. Voordeel voor mij is dat de uitgeverij niet direct hoopt duizenden exemplaren te verkopen. Die intentie heb ik ook niet, al is het natuurlijk altijd fantastisch.

Wil je nu al meer weten of wil je een mail wanneer het boek beschikbaar is? Stuur gerust je bericht naar info@joriendevries.nl

Liefs x Jorien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *