Geen categorie

Releasedatum prentenboek Wurmpie bekend

Lieve allemaal,

Zoals jullie weten was onze deadline begin april en die hebben we gelukkig 3 dagen eerder gehaald! Enorm blij zijn wij dat dit allemaal gelukt is, zeker gezien de coronacrisis. Jessica en ik hebben elkaar nog nooit face to face ontmoet door alle maatregelen en hebben alles digitaal overlegd. We zijn dan ook extra trots dat het ons allemaal gelukt is.

Als schrijver van het prentenboek heb je toch een bepaald beeld in je hoofd wanneer je letters op papier zet. Lastig is het echter op die beelden over te brengen als je totaal geen tekenskills hebt.
In overleg met Jessica heb ik toch geprobeerd wat te schetsen hoe ik het zie, met werkelijk schetsen die mijn dochter van 2 bijna beter kan hahaha…
Zooo blij met de tekenskills en inlevingsvermogen van Jessica. Ze begreep vrijwel direct wat ik wilde en hoe ik het voor me zag.

dit bedoel ik. Hier maak je toch helemaal niets van….

Een kleine sneakpeek van Wurmpie is te zien op https://www.instagram.com/p/B-fF9WGoO6l/
Lang hoeven jullie echter niet te wachten, want de release datum is bekend!
Vanaf 15 mei is ons boek online te bestellen via https://www.boekscout.nl of via een link op deze website.

Vanaf nu ligt het complete manuscript bij de uitgever en zorgen zij dat alles in goede banen wordt geleid. Uiteraard worden wij van alles op de hoogte gehouden, maar het blijft enorm spannend om straks ons eigen boek vast te kunnen houden. Wij zijn zo benieuwd hoe dat is en hoe het er definitief uitziet.

Wil je een herinnering wanneer het boek beschikbaar is? Stuur een bericht met je emailadres en je komt op de lijst voor een eenmalig promotiebericht.

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *