DIY,  Kinderen

Kinderfeestjes en een leuke aankondiging!

Kinderfeestjes organiseren

Kinderfeestjes, nog een jaar of twee en we zullen er aan moeten geloven. Ik zie tegenwoordig van alles voorbij komen, vooral feestjes buiten de deur. Lekker geregeld en gaan!

Kinderfeestjes ideeën

Lijkt me overigens ideaal, maar noem me ouderwets er poppen ook direct een aantal thuis activiteiten in m’n hoofd op. Sinds we zes jaar geleden hier zijn komen wonen, hebben we het al over eventuele kinderfeestjes. Speurtocht, schat zoeken of met een ouder kind een spooktocht in het bos aangrenzend aan ons huis. Maar ook ouderwetse spelletjes, zoals we zelf vroeger deden lijken ons toffe activiteiten. Spijkerpoepen, koekhappen, met je hoofd in een bak water snoep happen etc. Je zou er een soort thema aan kunnen koppelen. Piraten zijn namelijk ook erg goed in dingen uit het water halen.

kinderfeestjes ideeën,

Oudere kinderen zou je een soort workshop kunnen geven. Ze lekker aan het werk zetten en iets leren. Misschien door iemand met ervaring, bijvoorbeeld een workshop armbandjes maken of juist iets met de sociale media als tiktok.
Een idee dat nu in mijn hoofd zit is om met kinderen een inspirerende quote te maken door woorden uit tijdschriften te knippen en deze op te plakken. Door deze mooi in een lijstje te verpakken kunnen ze de tekst meenemen naar huis en een plekje geven.

Aankondiging

Feit blijft dat er uitnodigingen verstuurd moeten gaan worden en daar ga ik mijn hoofd nu al over buigen. Er komt een kant en klare lijn met uitnodigingen voor kinderfeestjes, die net even anders zijn. Leuke suggesties, voor iets wat je mist? Reageer hieronder of op Facebook of Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Mijn winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel