wenskaarten

Wat schrijf je op een kaart?

Wat schrijf je op een wenskaart?

Wenskaarten, ze zijn er in diverse uitvoeringen. Voor verjaardagen, huwelijken, geboortes etc.
In de supermarkt of boekenwinkel kun je al snel een wenskaart vinden. Maar wat schrijf je op een kaart? Even snel groetjes erin zetten en klaar toch?
Ik deel diverse links naar mijn favoriete woorden. Wil je liever iets passends? Stuur een mailtje naar info@joriendevries.nl of via het contactformulier.

Wat schrijf je op een condoleancekaart?

Woorden voor een condoleancekaart zijn lastig te vinden. Ik heb er tijdens mijn ziekte lang over nagedacht. Ik wilde niet dat Marco thuis van die nare kaarten zou krijgen met alleen oprechte deelneming of van harte gecondoleerd. Ik bedacht daarom een paar teksten die minder ‘hard’ overkwamen. Mijn persoonlijke favoriet uit de collectie: Tranen
Toen mijn opa vlak nadat ik klaar was met de behandeling plots kwam te overlijden, werd ik nog meer geconfronteerd met ‘de dood’. Er moest bijvoorbeeld een mooie tekst komen op de rouwkaart, je krijgt dan een heel boek om gedichtjes uit te zoeken. Prachtige teksten soms eerlijk waar, maar niet passend bij opa. Daarom bedacht ik een
tekst op maat:

condoleance tekst op maat

Wat schrijf je op een geregistreerd partnerschap kaart?

tekst geregistreerd partnerschap

Dat is een lastige he, want die bestaan dus vrijwel niet. Net als trouwkaarten voor een homokoppel of een andere vorm. De reden dat ik ervoor ben gaan zitten om neutrale trouw/geregistreerd partnerschap kaarten te maken. Voor de gehele collectie kun je hier kijken.

Wat schrijf je aan iemand die erg ziek is of dood gaat?

Harde woorden, zware realiteit, is dat er in het leven wel eens iemand erg ziek wordt of zelfs misschien wel weet dat hij of zij nooit meer beter wordt. Je kunt niets doen, eens een keer appen, of je weet simpel niet wat je moet zeggen en doet niets.

Helaas heb ik kunnen ervaren hoe het is om erg ziek te zijn en wat dat met mensen doet. Sommige mensen willen je een hart onder de riem steken, anderen sturen je een kaart die meer is bedoeld voor als je er niet meer bent…
Feit blijft dat ik het heel fijn vond om te weten dat mensen aan me denken. Dat ze de tijd hebben genomen om even een kaart te sturen, maar ja welke woorden gebruik je. Hieronder twee van mijn favorieten.

Zo zie je, voor allerlei gebeurtenissen zijn er woorden te vinden, je moet ze alleen zoeken. Ik begrijp dat dat lastig is en daarom heb ik de mooiste woorden voor je gevonden. In de shop vind je diverse categorieën wenskaarten. Wil je liever iets op maat, neem vrijblijvend contact met mij op.

Op al mijn wenskaarten en woorden ligt copyright, wil je de woorden gebruiken? Neem dan even contact met mij op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Mijn winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel