Geen categorie

Kijkje achter de schermen joriendevries.nl

Hoe werkt een kleine ondernemer met een webshop?

Alweer bijna een maand geleden heb ik mijn webshop joriendevries.nl geopend. Het is tijd om jullie een kijkje achter de schermen joriendevries.nl te geven.
Ik heb gekozen voor deze naam, omdat alle wenskaarten teksten bevatten van mijn hand. Daarnaast schrijf ik graag en die verhalen zijn ook op mijn website te vinden. GRATIS! Lisa’s eetfeest, Smullen geblazen, Samen Sterk.
De webshop heb ik na lang wikken en wegen geopend. Gedachtes als, zitten mensen hier wel op te wachten passeren dan al snel de revue. Maar ik leef nu, ik word er zelf heel erg blij van, dus ik waag de stap en zo is het ineens zover en is de webshop geopend.

Opening

De opening was 1-7. Via sociale mediakanalen heb ik de webshop lancering aangekondigd. Dat weekend kreeg ik mijn eerste 2 bestellingen. Super blij, maar ergens ook wat teleurgesteld. Wat ik verkoop is echt mooi, was mijn gedachte, waarom zien mensen dat niet? Omdat die dingen tijd nodig hebben. Mensen moeten me leren kennen, weten dat ik er ben en hoe mijn producten van kwaliteit zijn.

Kaarten uitzoeken, inpakken en veilig verzenden

Wanneer er een bestelling geplaatst wordt, maakt mijn hart automatisch een vreugdesprong. Ik mag weer iemand blij gaan maken! Het liefste laat ik alles vallen om meteen naar het kantoor te rennen. De plaats waar alle kaarten zorgvuldig zijn gesorteerd. Ik zoek de kaarten of set(s), pak ze in een cadeaupapiertje en ga op zoek naar de juiste verzendverpakking.
Altijd, tenzij een kaart rechtstreeks naar een ontvanger gaat, schrijf ik er een persoonlijk kaartje bij. Omdat ik blij ben met je als klant, maar vooral omdat iedereen blij wordt van een kaartje.
Hieronder een klein kijkje achter de schermen joriendevries.nl

Het verzenden doe ik het liefste met mijn lieve dochter Annaleen. Zij is mijn grote hulp en cheerleader. Mijn prentenboek Wurmpie pakt ze graag uit de kast om er dan bij te vertellen, van jou mama! Als ze de kaarten ziet is ze altijd enthousiast, want jouw kaarten mama. Ik kan dan niet anders dan trots zijn. A, dat ze überhaupt weet dat ik het prentenboek en de kaarten gemaakt heb en B. Ik heb ze gewoon echt gemaakt!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens te kijken wat er gebeurt achter de schermen. Naast het inpakken loop ik ook vooral rond met een notitieboekje om alle creatieve uitspattingen op te schrijven en weer verder te brainstormen voor nieuwe producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Mijn winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel