wenskaart op maat
wenskaarten

Wenskaart op maat of ander maatwerk

Maatwerk, voor bedrijven en particulieren

Een wenskaart op maat of ander maatwerk ik kan het maken zoals je het wilt hebben.
Mijn nadruk ligt op het maken van een tekst speciaal voor jou. Langere teksten, korte quotes et cetera.


Maatwerk is niet alleen gericht op bedrijven, maar ook speciaal voor jou als particulier. Wellicht wil je eens een vriend/vriendin verrassen maar kom je niet uit je woorden om te beschrijven wat je wilt. Of je hebt een leuke verrassing als cadeau bedacht en wilt een cadeaubon daarvoor laten maken. Wat je ook wilt, ik help je graag met een passende tekst.

Hoe werkt het?

Het begint door vrijblijvend contact met mij op te nemen. Dat kan via de sociale media kanalen, maar ook simpel door te e-mailen naar info@joriendevries.nl. Je vertelt waar je naar op zoek bent en ik kijk welke mogelijkheden ik heb om je daarmee te helpen. Alles kan een wenskaart op maat of ander maatwerk zoals cadeaubonnen/quotes et cetera.
Na de omschrijving wat je wilt en wanneer, krijg je een vrijblijvende offerte van mij. Je kunt dan kiezen uit (eventuele diverse opties) aannemen of er toch van afzien.
Ik ga voor jou aan het werk en stuur je mijn 1e versie op. Hier kun je eventueel nog aanpassingen/opmerkingen aan toevoegen waarmee ik aan de slag kan. Daarna stuur ik je definitieve versie. (in overleg pas ik nog wel iets aan als je het bv echt niet mooi vindt.)

De kosten

Zoals hierboven beschreven stuur ik je na het horen van je wensen een passende offerte. Je zult begrijpen dat het ene maatwerk meer tijd kost en ik afhankelijk ben van drukkosten. Vraag daarom gerust een passende offerte aan. Vrijblijvend!

Voorbeelden:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Mijn winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel