Wenskaarten met unieke teksten

Moeite met het vinden van de juiste woorden? Ik heb ze al voor je gevonden.

NU UNIEKE MEGA SALE VAN 40% OM HET 1JARIG JUBILEUM TE VIEREN! GA NAAR SALE!

Woorden geven aan jouw verhaal, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Mensen helpen met het vormgeven van mooie teksten voor geliefden om uit te drukken wat zij willen vertellen, maar niet op papier krijgen. Niet meer wachten met mooie woorden tot ze niet meer gedeeld kunnen worden, maar juist nu delen!

Mijn wenskaarten hebben allen een tekst van eigen hand. Zo heb je direct originele woorden voor diverse gelegenheden. Wenskaarten met unieke teksten dus.
Indien gewenst stuur ik de wenskaart gratis voor je naar de ontvanger. Je kan op de afrekenpagina een ander adres en eventueel een boodschap voor in de kaart achterlaten, deze schrijf ik dan ouderwets met de hand voor je in de kaart.


Wenskaarten met unieke teksten als brievenbuscadeau

Op zoek naar een cadeau dat door de brievenbus kan? In samenwerking met diverse kleine ondernemers heb ik boxen samengesteld met cadeaus die door de brievenbus passen. Je vindt de boxen in het submenu kaarten/cadeau boxen.


Toch liever een tekst/kaart op maat?

Op elke losse pagina, laat ik je graag een aantal voorbeelden zien van een passende kaart op maat die ik reeds heb mogen maken.

Heb je na het bekijken van de pagina nog steeds vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met mij op, via mail, info@joriendevries.nl of andere contact mogelijkheden
Om het overzichtelijk te houden heb ik gekozen voor meerdere categorieën:
Geboortekaartjes
Tekst op maat particulier
Tekst op maat zakelijk

  • kaart op maat, geboorte
  • kaart op maat, zakelijk
  • kaart op maat, particulier
  • cadeaubon op maat

wenskaarten met unieke teksten
Het gezicht achter het bedrijf

Mijn favorieten

1
    1
    Mijn winkelmand