Een blijvende en unieke herinnering!

Woorden geven aan jouw verhaal, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.
Mensen helpen met het vormgeven van mooie teksten voor geliefden om uit te drukken wat zij willen vertellen, maar niet op papier krijgen. Of een prachtige trouwkaart ontwerpen, die laat zien wie en hoe het paar is. Scroll vooral verder om een indruk te krijgen wat er allemaal kan. Met een mooie tekst op maat (particulier) kan er zoveel.

Mijn nadruk ligt op het maken van een tekst speciaal voor jou. Langere teksten, korte quotes et cetera. Ik wil vooral met JOUW woorden het verhaal compleet maken.

kaart op maat, trouwkaart
trouwkaart op maat

Meer dan een tekst op maat

Hartstikke mooi natuurlijk dat ik mooie woorden kan neerzetten, maar dan heb je nog geen eindproduct. Klopt, naast het schrijven van teksten zorg ik voor een passend ontwerp, zodat de tekst samen met het ontwerp een geheel wordt. Ik ga altijd in overleg met jou, wat past bij jou/jullie of degene voor wie de kaart is. Persoonlijke touch, daar houd ik van.

Persoonlijk contact, zodat het echt van jou is

Nadat je contact hebt gezocht via het contactformulier of een email hebt gestuurd naar info@joriendevries.nl zoek ik contact met jou op. Afhankelijk van je offerte vraag, stel ik vragen via de mail of zoek ik even contact met je via de telefoon.
Ook in het verdere proces zal ik je bij alles betrekken. Uiteraard moet je me ook voor een gedeelte vertrouwen, maar jij bepaalt uiteindelijk of het een ja of een nee is en dat het ontwerp aangepast moet worden.

tekst op maat (particulier)

Heel leuk, maar daar zitten natuurlijk kosten aan

Wil je een trouwkaart, uitnodiging, een tekst alleen voor een lieve vriendin of juist voor een hele vriendengroep? Allemaal vragen én nog meer, die eerst beantwoord moeten worden voor ik een prijsopgave kan maken.

Voor een enkel gedicht op maat voor een vriend(in) kan ik je wel alvast een standaard prijs geven.
Een standaard gedicht op maat/tekst op maat gedrukt in A6 formaat komt op €49,95.
Dat betekent niet automatisch dat je voor een trouwkaart sowieso dit bedrag en dan nog de kaarten betaalt. Beetje ingewikkeld om uit te leggen, maar ik laat alle kaarten elders drukken, hierdoor maak ik bijvoorbeeld voor 1stuk vele malen hogere kosten, dan voor 100.

Een prijsopgave is dus heel persoonlijk en afhankelijk van de dingen die jij wilt. Vraag daarom gerust vrijblijvend een offerte aan, kun je kijken of het past of niet.

 • kaart op maat, trouwkaart
 • Kaart op maat, tekst voor vriendin
 • gedicht op maat
 • Kaart op maat, quote
 • tekst op maat (particulier)

Ja ik wil! Hoe werkt het?

*Het begint door vrijblijvend contact met mij op te nemen. Dat kan ook via facebook of instagram, maar makkelijk is door te e-mailen naar info@joriendevries.nl.
*Jij vertelt waar je naar op zoek bent en ik kijk welke mogelijkheden ik heb om je daarmee te helpen.
*Na de omschrijving wat je wilt en wanneer, krijg je een specifieke offerte van me.
*Je kunt dan kiezen uit (eventuele diverse opties) aannemen of er toch van afzien.
* JA! Dan ga ik voor jou aan het werk en stuur je mijn 1e versie op. Hier kun je eventueel nog aanpassingen/opmerkingen aan toevoegen waarmee ik aan de slag kan.
*Na ontvangst van het product, stuur ik je de factuur.

Dit vinden anderen

 • tekst op maat (particulier)
 • tekst op maat (particulier)
0
  0
  Mijn winkelmand
  Je winkelmand is leegTerug naar de winkel