Een blijvende en unieke herinnering!

Wil je eens een vriend/vriendin verrassen maar kom je niet uit je woorden om te beschrijven wat je wilt?
Wat je ook wilt, ik help je graag met een tekst op maat (particulier)
Woorden geven aan jouw verhaal, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Mensen helpen met het vormgeven van mooie teksten voor geliefden om uit te drukken wat zij willen vertellen, maar niet op papier krijgen. Niet meer wachten met mooie woorden tot ze niet meer gedeeld kunnen worden, maar juist nu delen! Een gedicht/tekst op maat is er in diverse vormen voor huwelijk/jubilaris/ geboorte/liefde/pensioen etc. 

Mijn nadruk ligt op het maken van een tekst speciaal voor jou. Langere teksten, korte quotes et cetera. Ik wil vooral met JOUW woorden het verhaal compleet maken.

 • kaart op maat, particulier
 • condoleance tekst op maat
 • tekst op maat (particulier)
 • gedicht op maat
 • gedicht op maat

Wat kost het?

Een gedicht op maat/tekst op maat is er in allerlei vormen en maten. Het is afhankelijk van het drukwerk waardoor de prijs wel eens kan variëren.
Een standaard gedicht op maat/tekst op maat gedrukt in A6 formaat komt op €49,95.

Hoe werkt het?

*Het begint door vrijblijvend contact met mij op te nemen. Dat kan via de sociale media kanalen, maar ook simpel door te e-mailen naar info@joriendevries.nl.
*Je vertelt waar je naar op zoek bent en ik kijk welke mogelijkheden ik heb om je daarmee te helpen.
Er is veel mogelijk!
*Na de omschrijving wat je wilt en wanneer, krijg je een specifieke offerte van me. Ga je voor de ‘standaard’ dan betaal je dus de €49,95.
*Je kunt dan kiezen uit (eventuele diverse opties) aannemen of er toch van afzien. Ik ga voor jou aan het werk en stuur je mijn 1e versie op. Hier kun je eventueel nog aanpassingen/opmerkingen aan toevoegen waarmee ik aan de slag kan.
*Na ontvangst van het product, stuur ik je de factuur.

Dit vinden anderen

 • tekst op maat (particulier)
 • tekst op maat (particulier)
0
  0
  Mijn winkelmand
  Je winkelmand is leegTerug naar de winkel