Zakelijke teksten, maar dan geen SEO teksten, maar teksten die een verhaal vertellen. Het verhaal van het bedrijf, de quote die samenvat waar je bedrijf over gaat. Of juist de tekst die je personeel laat weten hoe trots je op ze bent.
Ik maak graag jouw tekst op maat (zakelijk).

Teksten voor particulier zijn zeker mogelijk, kijk dan alleen hier.

Hoe werkt het?

Neem vrijblijvend contact met mij op met de globale wensen die je hebt. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om de wensen te bespreken. Er is veel mogelijk. Aan de hand van die wensen stel ik een vrijblijvende offerte op, waarna ik nadat de offerte is goedgekeurd aan de slag ga.
De opzet wordt gestuurd via de mail, voor eventuele feedback, waarna ik de eventuele aanpassingen zal doorvoeren. Na goedkeuring wordt het product gedrukt en verzonden. Na ontvangst verstuur ik je de factuur digitaal.
Op dit moment bereken ik geen BTW over mijn producten, in verband met de KOR (kleine ondernemers regeling). Er kan dus ook geen BTW teruggevraagd worden, over deze bestelling.

Voorbeelden tekst op maat (zakelijk)

  • kaart op maat, zakelijk
  • cadeaubon op maat
  • kaartopmaat

Enthousiast geworden?

Email voor een vrijblijvende offerte naar info@joriendevries.nl of kijk voor meer contactgegevens op de contact pagina.

0
    0
    Mijn winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel